នៅពេលគណនីរបស់អ្នកត្រូវបានលុប ការជាវរបស់អ្នកនឹងត្រូវបានលុបចោល ហើយយើងនឹងលុបទិន្នន័យទាំងអស់របស់អ្នកពីម៉ាស៊ីនមេរបស់យើង រួមមានតែមិនកំណត់ត្រឹមតំណ ទិន្នន័យចរាចរណ៍ pixel និងទិន្នន័យពាក់ព័ន្ធផ្សេងទៀតទាំងអស់របស់អ្នក។
នៅពេលគណនីរបស់អ្នកត្រូវបានលុប ការជាវរបស់អ្នកនឹងត្រូវបានលុបចោល ហើយយើងនឹងលុបទិន្នន័យទាំងអស់របស់អ្នកពីម៉ាស៊ីនមេរបស់យើង រួមមានតែមិនកំណត់ត្រឹមតំណ ទិន្នន័យចរាចរណ៍ pixel និងទិន្នន័យពាក់ព័ន្ធផ្សេងទៀតទាំងអស់របស់អ្នក។